X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je na današnji novinarski konferenci rekel, da je srečen v Real Madridu in da je vesel, da je zadel proti Bilbau v soboto.

“Nisem razočaran. Neverjetna izkušnja je igrati na Real Madrid. Seveda bi si želel biti v boljši formi, vendar pa je to šele moja prva od šestih sezon v klubu. Torej mi jih je ostalo še pet. Pričakujem, da bom že v naslednji sezoni v veliko boljši formi. Zelo sem vesel v Real Madridu in klub ima zaupanje v mene.”

“Vem, kdaj igram dobro in kdaj ne. To je bilo težko leto za mane zato, ker sem prvič zapustil svojo državo, družino in prijatelje. Kaj je pomembno zame je, da treniram, treniram in še enkrat treniram.”

“Sedaj se počutim zelo dobro. Težko mi je bilo, ko nisem mogel igrati, vendar sem zato še bolj vesel, ker sem v soboto proti Athleticu dosegel zadetek.”

“Tako naša tekmo kot tekma Barcelone bo zapletena. Če bo Barça zmagala, bo osvojila naslov, vendar pa se moramo mi osredotočiti na to, da premagamo Malago. O Barceloni bomo imeli dovolj časa za razmislek kasneje.”

“Upam, da se bom uvrstil v ekipo Francije za svetovno prvenstvo, vendar ne čutim nobenega pritiska. Zelo si želim sodelovati, vendar je to odločitev trenerja.”