X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain je na sredini novinarski konferenci spregovoril o prihajajoči tekmi proti Malagi, o svoji formi skozi sezono in svojih upih za svetovno prvenstvo.

“Ekipa je zelo samozavestna in vemo, da se mora boriti, dokler so še matematične možnosti za zmago. Moramo zmagati v Malagi in nato bomo videli, kaj se bo zgodilo. Vemo, da bo Barcelona težko izpustila kakšno točko na Camp Nou, vendar pa bo imel Valladolid veliko na kocki, tako da bo še zanimiv konec tedna.”

“Letos smo osvojili veliko točk, tako da bo res neverjetno, če ne bomo osvojili naslova, glede na to koliko točk imamo, vendar se tudi to lahko zgodi v nogometu. Morala je na visoki ravni in navdušeni bi bili, če bi postali letošnji prvaki. Vemo, da ne bo enostavno, vendar nič še ni odločenega. Smo profesionalci in ne bomo ničesar zavrgli.”

“Zelo sem zadovoljen s sezono, ki jo imam za sabo. Presegel sem število doseženih zadetkov iz prejšnje sezone in veliko sem igral. Vse to sem si zaslužil skozi trdo delo. Na srečo pa sem tudi dobro izkoristiti svojo priložnost. Menim, da je moja vključenost v argentinsko reprezentanco za svetovno prvenstvo nagrada za moje  trdo delo, kar sem pokazal tudi na tekmah.”

“Noben igralec ne želi zamuditi svetovnega prvenstva, zato je škoda, da Gago, Marcelo in Benzema niso na listi za svetovno prvenstvo. Vsak se trudi, da bi prišel med izbrance, vendar pa bodo imeli mlajši igralci še veliko priložnosti za sodelovanje na takšnem prvenstvu v prihodnosti.”

“Mourinho je dober trener, vendar pa imamo mi Pellegrinija in z njim je ekipa do smrti in on z nami. Kaj pa se bo zgodilo naslednje leto, pa jaz ne vem ničesar.”

“Čestitali bomo Atleticu, če bo zmagal nocoj, vendar pa so edine zmage, ki me razveselijo tiste, ki jih doseže Real Madrid.”