X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Četrti kapetan Real Madrida, Sergio Ramos je danes po treningu na novinarski konferenci spregovoril o prihajajoči tekmi.

“Vedno verjamem v čudeže in upanje je zadnja stvar, ki jo lahko izgubimo in dokler bodo možnosti za osvojitev naslova, se bomo borili.”

“Naš cilj je osvojiti 98 točk in nato počakati na rezultat Barcelone. Število točk, ki jih imata obe ekipi je res neverjetno. Prav zaradi tega je neverjetno, da še zdaj ni nihče osvojila naslova. Imeli smo odlično sezono in še vedno verjamemo, da lahko osvojimo naslov.”

“Osredotočiti se moramo na našo tekmo proti Malagi, vendar pa nismo več odvisni samo od sebe in zato bomo morali počakati na konec Barcelone tekme. Storili bomo napako, če bomo o tem razmišljali, medtem ko bomo igrali. Moramo se osredotočiti na tisto, kar počnemo.”

“Veliko bo na kocki tako za Valladolid, kot za Malago na zadnji tekmi, saj se oboji borijo za obstanek, zato bosta obe tekmi zapleteni.”

“Ne smemo se vmešavati v debato o trenerjih, ampak moramo braniti in imeti zaupanje v Pellegrinija. Ponosni smo na delo, ki ga opravlja, vendar pa so za takšne odločitve v klubu odgovorni drugi. Vemo, da ima še enoletno pogodbo, tako da če bo ostal, bomo vsi zelo veseli.”