X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Poslovilno kosilo ekipe od Metzelderja

Shrani.si

Ta vikend bo Real Madrid v Malagi odigral še zadnjo tekmo v sezoni. Tekma bo nekaj posebnega za nemškega branilca Christopherja Metzelderja, ker lahko beli še osvojijo ligaški naslov in ker bo to njegova zadnja tekma v dresu kraljevega kluba. V njegovo čast se je tako večina ekipe dobila na kosilu v restavraciji Asador Donostiarra.

Metzelder je bil v soboto proti Athletic Bilbaou prisoten še na zadnji svoji tekmi na Bernabéu v dresu Real Madrida. Ob tej priložnosti, mu je predsednika Florentino Perez podaril miniaturni kopija kipa Sotero Aranguren in Machimbarrena, ki je postavljena pred slačilnicami ter se Nemcu zahvalil za vse kar je storil v Real Madridu, z bučnim aplavzom pa so ga nagradili tudi navijači na Bernebéu.

Po sobotnem slovesu od navijačev na Bernabeu, so se včeraj zbrali igralci prve ekipe na skupnem kosilu, da se še sami zahvalijo Metzelderju za vse. Kosilo je potekalo v dobrem vzdušju v restavraciji Asador Donostiarra, kamor je poleg igralcev prve ekipe Real Madrida, prišel tudi nekdanji igralec belega baleta Michel Salgado. Nemec je bil zelo počaščen, da se je zbrala večina igralci in je ob tem dejal: “Hotel sem se posloviti od svojih soigralcev, ker sem zelo navdušen nad njimi. Zelo sem ponosen, da sem igral tukaj ob njihovi strani. Res sem užival v teh treh letih in vedno bom Madridista.”

Nemški branilec je okrepil Real Madrid poleti leta 2007, svoj prvenec je doživel na mestnem derbiju v prvem krogu sezone 2007/08, ko je Real premagal Atletico Madrid z rezultatom 2-1. V treh letih pri Real Madridu je Metzelder osvojil en ligaški naslov in en španski super pokal in upajmo, da se bo v tem tednu poslovil še z drugim ligaškim naslovom, za kar je Metzelder dejal: “V nogomet je vse mogoče, z zmago proti Malagi bomo poskušali osvojiti ligo.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us