X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas na petkovi novinarski konferenci spregovoril o minuli sezoni in kaj še čaka ekipo.

“Kar je dobro v tej ligi je to, da smo prišel do zadnje tekme v sezoni in se še vedno lahko vse zgodi. Stvari se lahko spremenijo že v nekaj sekundah, vendar moramo mi poskrbeti za našo tekmo in premagati Malago. Naša pozornost mora biti na La Rosaledi. Ko bomo končali tekmo, bomo videli, kaj bo storila Barcelona.”

“Če ne bomo osvojili lige s 98-imi točkami, bo to zato, ker si druge ekipe to bolj zaslužijo. Vendar pa doseči ta mejnik in pri tem doseči več kot 100 zadetkov ter še pri tem prejeti malo zadetkov, pomeni da smo imeli odlično sezono v tej konkurenci.”

“Nekoliko smo še jezni, ker smo bili tako hitro izločeni tako v Kraljevem pokalu, kot iz Ligi prvakov. Boli, ker vemo, da ne bomo igrali v katerem od dveh final, ki se bosta igrala v naslednjem tednu. Ta dva spodrsljaja nekoliko zaznamujeta tudi odlične predstave v La Liga. Imeli smo res neverjetno sezono v tej konkurenci, medtem ko smo igrali proti ekipi, za katero mnogi pravijo, da je bila najboljša ekipa na svetu lanskega leta. Kot Madridista bom ponosen na naše predstave v ligi. Tudi sam sem tekom sezone imel nekaj vzponov in padcev, vendar sem zadovoljen s sezono.”

“Upam, da bo ta projekt dobil priložnost, da se še izboljša in da pridobi na zaupanje. Še vedno smo nova ekipa. Veliko sprememb je bilo v klubu, prišel je nov trener, prišlo pa je tudi veliko novih igralcev. Smo na pravi poti, vendar ker se je toliko zahtevalo od Real Madrida, za uresničitev vsega ni bilo dovolj časa. Vsekakor je dolgoročen projekt tisto, kar je dobro.”

“Zame je Pellegrini miren kot vedno … kot, da je to njegov prvi dan tukaj. Je zelo razumljiv in vsi stojimo z njim. Imava zelo tesen odnos, vendar pa jaz ne odločam o tem, kaj se bo zgodilo. Moja naloga je braniti.”

“Ko vidiš Cristiana Ronalda opaziš, kakšen napor je ta klub vložil v to, da pripelje najboljše igralce na svetu. Je močan, živahen in ima zmagovalno mentaliteto. Ekipi je dodal novo prestavo in ima zmagovalni odnos, ki ga zahteva Real Madrid. V tem je podoben Camachu, Pirriju, Santilli in Juanitu. Oni so vedno želeli zmagati, tako kot si to želi Cristiano.”

“Ni važno, kdo je trenira Valladolid, ker vedo, da morajo premagati Barcelono, če želijo ostali v vrhu Španije še eno leto. To je težko breme, vendar pa so Malaga, Xerez, Tenerife in Racing vsi v podobnem položaju.”

“Zelo sem vesel za Atletico Madrid, ker sem rojen Madridčan in všeč mi je, ko je vsa pozornost usmerjena v to mesto. Naši derbiji so vedno zelo zabavni. Moram priznati, da sem v finalu navijal za njih. Vesel sem za njihove navijače, saj so lahko po dolgem času spet proslavljali na ulicah.”