X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Misli pred tekmo: Ramos, Garay & Arbeloa

Sergio Ramos, Garay in Arbeloa so delili svoje misli pred zadnjo tekmo sezone in razpravljali o tem, kako ekipa pristopa k tekmi.

Ramos:
“Osvojiti moramo tri točke in nato upati, da jih vodilna ekipe ne. Težko bo, ker Barcelona igrala doma tako dobro, vendar pa moramo ohraniti upanje.”

“Moramo doseči mejnik 98-ih točk in upati, da bo Valladolid zapustil Camp Nou z vsaj eno točko v žepu. Remi bi nam prišel zelo prav ob predpostavki, da mi premagamo Malago.”

Garay:
“Proti Malagi se odpravljamo z mislijo, da lahko osvojimo La Ligo. Naš cilj tam je zmagati. V takšnem upanju bomo ostali do zadnjega trenutka. Upajmo, da bomo lahko storili to.”

“Verjamemo, da Valladolid lahko remizira ali celo zmaga na Camp Nou. Sezono moramo zaključiti s 98-imi točkami za zmago v La Ligi, vendar pa bomo čestitali Barceloni, če bodo končali sezono s točko več od nas.”

Arbeloa:
“Borili se bomo za ligaški naslov, čeprav je zelo težko, ker ne nadzorujemo več svoje lastne usode. Moramo zmagati v Malagi, vendar bo težka tekma, ker se oni želijo izogniti izpadu.”