X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Albiol, Ramos, Granero & Garay

Po včerajšnji tekmi je bila celotna ekipa žalostna, ker ni osvojila naslova, vendar pa so vsi igralci zavedali, da je za njimi dobra sezona.

Raul Albiol
“Škoda je za to, ker smo imeli kar dobro sezono. Veliko naporov smo vložili in kljub toliko osvojenimi točkami smo na koncu ostali praznih rok. Tekom sezone smo imeli nekaj razočaranj, vendar smo se vedno pobrali po njih. Problem so bile napake, ki smo jih storili v ključnih trenutkih.”

Sergio Ramos
“Vedno imaš grenak občutek, ko na koncu sezone ostaneš brez naslova. Sedaj se spomniš točk, ki smo jih izpustili na pomembnih tekmah. Vsekakor pa ni to čas za žalovanje, moramo se učiti iz naših napak, da bomo naslednjo sezono še močnejši. Barcelona je imela odlično sezono in za to jim je potrebno čestitati. Če nas bo zapustil Pellegrini, potem nas bo skozi velika vrata, saj ima vso podporo ekipe, ker gre za odličnega trenerja ter odličnega človeka.”

Esteban Granero
“Vedno smo vedeli, da bo težko osvojiti naslov, vendar smo poskušali do samega konca. Sedaj moramo razmisliti o naslednji sezoni in se kaj naučiti iz naših napak. Ne morem ovrednotiti tega projekta v tako kratkem času. V naslednji sezoni bomo še močnejši in ne bomo storili enakih napak.”

Garay
“Skozi leto smo opravili dobro delo. Se zelo razlikujemo od Barcelone, vendar pa sta obe ekipi na podobni kakovostni ravni. Pellegrini je bil vedno pravi gentleman in nas obravnaval z velikim spoštovanjem. Vedno smo ga podpirali in skupaj smo vsi poskušali po svojih najboljših močeh.”