X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je po remiju 1-1 proti Malagi analiziral ekipne predstave čez celotno sezono.

“Vedeli smo, da bo Barcelona težko izgubila naslov, toda naš namen je vseeno bil zmagati tukaj in ob enem upati, da morda Barcelona vseeno ne bo dosegla potrebnega rezultata.”

“V La Ligi smo imeli izjemen niz in številke dokazujejo to. Nikoli ni dobro leto, če ne osvojiš naslova, toda delo ekipe v ligi, mora na koncu vseeno biti ovrednoteno kot pozitivno.”

“Logično je, da se v velikem klubu kot je Real Madrid po koncu sezone oceni sezona, vendar pa ni moja naloga, da v javnosti branim svoje delo.”

“Še veliko moramo postoriti, da bi popravili nekatere vidike naše igre in da prehitimo ekipo, ki igra odličen nogomet in to počne že dolgo časa. Šele v prihodnosti bodo morda ljudje dojeli, kako težko je osvojiti toliko število točk in doseči toliko zadetkov, kolikor smo jih dosegli mi.”

“Vedeli smo, da bo Malaga na domačem igrišču težak nasprotnik in da se bodo borili za obstanek v ligi. V drugem polčasu bi lahko odločili tekmo v svojo korist, toda na našo moralo je vplivalo dogajanje v Barceloni. Sem pa vesel, da je Malaga ostala v prvi ligi.”

“Želim se zahvaliti svojim igralcem za sezono, ki so jo imeli, saj je prav vsak od njih trdo delal in so lahko lep vzor vsem tako na, kot tudi izven igrišča. Imeli so briljanten niz v La Liga, vendar pa trud ni bil primerno nagrajen, ker nismo osvojili naslova in ker smo se borili proti odlični Barceloni, vendar moramo nadaljevati z zmanjševanjem razlike do Barcelone. Zelo sem jim hvaležen za vse in ne glede na to, da je sezona končana, to še ne pomeni, da se je delo zaključilo, zato mora vsak igralec še naprej trdo delati, saj so še zelo mladi in bodo zato samo še napredovali kot ekipa v naslednjem letu.”