X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je včeraj kmalu po tem, ko je Vicente Del Bosque objavil končni seznam 23-ih igralcev, delil svoje misli o prihajajočem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

“Ljudje so me že spraševali o svetovnem prvenstvu. Njihovo navdušenje in upanja so več kot očitna. Vse je spremenilo, odkar smo osvojili Euro 2008. Poskušali bomo uresničiti upanja in sanje vseh navijačev.”

“Sanjam o tem, da bi prišli v finale, vendar pa bomo morali zelo garati, da bomo prišli tako daleč. Vem, da bo težko, vendar mislim, da imamo ekipo, ki lahko uresniči to. Verjamem, da so Brazilija, Argentina in Italija tri najmočnejše ekipa na prvenstvu.”

“Španija je favorit, tako kot so tudi nekatere druge ekipe, vendar je to potrebno tudi dokazati na igrišču. Morali bomo biti potrpežljivi in trdo delati, da bomo zmagali naše tekme. Vsak Španec sanje o zmagi na svetovnem prvenstvu.”