X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Lass bo manjkal na svetovnem prvenstvu

Igralec Real Madrida Lassana Diarra “Lass” se je pred kratkim pridružil francoski reprezentanci, vendar pa je potem, ko je moral izpustiti že nekaj treningov s francosko reprezentanco v Alpah zaradi bolečin v trebuhu odšel domov. Doma mu je bil odrejen počitek, saj so zdravniki ugotovili, da ima prirojene težave z rdečimi krvničkami. Zdravniški izvidi so pokazali, da ima Lass posebno obliko anemije, pri kateri rdeče krvničke dobijo nenavadno oz. »srpasto« obliko, ki bodo tudi predmet hematoloških študij bolnišnice v Lyonu. Francoska nogometna zveza je tako že oznanila, da takšna bolezen zahteva od igralca mirovanje za nedoločen čas in zaradi tega bo Lass moral izpustiti letošnje svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

“Seveda je to velik udarec, ko izgubiš igralca. Še težje je, ker to ni bila moja odločitev, ampak je bila usoda,” je dejal selektor francoske reprezentance Domenech. “Prav tako je sedaj težko tudi njemu, ker vem, koliko truda je bila vložil v to, da bi igral na svetovnem prvenstvu. Bil je eden od gonilnih sil te ekipe glede na to, kako je igral in kakšen je bil njegov odnos.”