X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Canales na predstavitvi nogometnega izbora

Stadion Santiago Bernabéu je bil še enkrat izbran za prizorišče prireditve španskega nogometnega izbora, tako imenovanega “Drafta”, kjer bodo podelili medalje najboljšim mladim igralcem med 16 in 20 letom, prireditev pa bo potekala na Bernabeu 31. maja ob 20:00. Ob tej priložnosti je danes na Bernabeu potekala predstavitev nogometnega izbora, kjer je bil prisoten tudi Sergio Canales, prva okrepitev Real Madrida za sezono 2010/11, ki bo tudi 31. maja prejel zlato medaljo. Takrat bosta prejela med drugim medalji tudi Tomas Mejias in Pablo Sarabia, ki oba igrata v mladinskih ekipah Real Madrida, prav tako pa bo medaljo prejel Joselu, ki sicer trenutno igra za Celto, vendar je prav tako igralec Real Madrida. Med nagrajenci bo tudi Parejo, otrok Real Madrida, ki je zaenkrat še član Getaf, vendar ima Real pravico do njegovega odkupa.

Sergio Canales:

“Ponosen sem, da sem tukaj na Santiago Bernabéu, saj sem bil vedno navdušen nad tem stadionom. Komaj čakam, da stopim na igrišče in odigram po svojih najboljših močeh.”

“Ponosen sem, da sem bil izbran na nogometnem izboru. Vedno sem spremljal to nagrado, ki pomaga, da prestopiš v prvo ligo.”

“V Real Madridu je veliko vrhunskih igralcev. Sem že nestrpen, da se dokažem v ekipi v pred sezonskih pripravah.”