X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Perez oznanil spremembo na trenerskem mestu Real Madrida

imageshack.us

Danes ob 18:30 se je sestal upravni odbor Real Madrida, po katerem je v tiskovnem središču Santiago Bernabéu pred novinarje stopil sam predsednik Floentino Perez, ki je prebral izjavo za medije in pri tem oznanil spremembo trener prve ekipe Real Madrida. Odbor je tako odločil, da se odpusti dosedanjega trenerja Manuela Pellegrinija, nasledil pa ga bo Jose Mourinho.

Izjava
“Veliko časa smo v zadnjih nekaj tednih porabili za razne analize vsega, kar se je zgodilo med sezono. Po končanem postopku, je odbor direktorjev danes odločil, da se konča doba Manuela Pellegrinija na klopi Real Madrida. Želimo se mu zahvalil za delo, ki ga je on in njegovo osebje opravilo. Njegov strokoven značaja, predanost in ravnanja so bila dovršena.”

“Odbor se je prav tako odločil, da podpišemo z Jose Mourinhom za mesto novega trenerja ekipe takoj, ko bo razrešeno njegovo sedanje pogodbeno razmerje z Inter Milanom. Menjati trenerje je vedno težka odločitev, vendar smo prepričani, da je po prvem letu tega projekta napočil čas, da ta projekt dobi nov zagon. Lani smo vložili izredno veliko truda, da smo sestavili moštvo, ki lahko igra na najvišji ravni. Prišli smo daleč, vendar je pred nami še vedno dolga pot. Ta klub, njegov odbor in njegovi navijači si vedno borijo za odličnost, zmage in vodilno vlogo Evrope.”

Odgovori
“Nihče v odboru ni bil proti podpisu z Mourinhom. Vsi smo navdušeni nad tem, da damo priložnost enemu najboljših trenerjev na svetu. Mourinho in Inter morata še vedno rešiti vprašanja v zvezi z njuno pogodbo. Mi nič ne moremo storiti glede tega. Prepričani smo, da potrebujemo nov zagon in ideje in Mourinho je pravi človek, da popelje naprej to ekipi v naslednjih nekaj letih. Ta klub vedno poskuša imeti najboljše na vsakem položaju in delovnem mestu , mi smo imeli priložnost, da to tudi vidimo. Je eden od najboljših trenerjev na svetu, če ne kar najboljši in tega Real Madrid, ki si prizadeva za doseganje odličnosti, preprosto ni mogel praviti te priložnosti. Naš cilj je vrhunskost. Želimo zmagovati in biti vodilni.”

“Real Madrid si želi stabilnosti, ki jo razumemo kot da smo vodilni v Evropi in drugod po svetu. Real Madrid menjuje trenerje že od let, ko je osvojil prvih pet evropskih pokalov. Stabilnost prihaja iz zmagovanja in da si vodilen v Evropi. Prepričani smo, da je to pravi čas za nas, da naredimo nov korak in stavimo na enega izmed najboljših trenerjev na svetu.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us