X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Canales

Sergio Canales je prva okrepitev Real Madrida za sezono 2010/11, pri tem pa gre za mladega, nadarjenega in ambicioznega igralca. Canales je za Marco spregovoril o upih in pričakovanjih v prihajajoči sezoni.

“Želim uživati in se pri tem čim več naučiti. Konkurenca je vedno dobrodošla in mi bo pomagala, da se še kaj več naučim. Ta ekipa ima kakovostne igralce in konkurenca me ne prestraši. To je ekipa na najvišji ravni in boril se bom, da bom z Real Madridom osvajal naslove.”

“Prečudovito je bilo podpisati za Real Madrid, saj to pomeni, da bom igral z nogometaši, ki delajo razliko in jih ljudje pri tem radi gledajo. Boljše se počutim, ko imam žoga v svojih nogah in verjamem, da sem spontan igralec.”

“Le nekaj igralcem je uspelo doseči vse to, kar je uspelo Gutiju in Raulu. Oba pomenita vse temu klubu in navijačem, medtem ko imam sam še dolgo pot to tega. Kljub temu pa lahko oba še veliko prispevata in sam ju zelo občudujem. Sanjam o tem, da bi bil nekega dne, kot sta onadva.”

“Vsi igralci v tej ekipi so odlični in želim igrati z vsakim od njih. Kaka in Cristiano sta bila še moja idola pred dvema letoma in sedaj bosta kar moja soigralca.”

“Moja prva izkušnja v prvi ligi je bila težavna, saj je Racing doživljal vzpone in padce, na zadnjih tekmah sezone pa smo se borili za obstanek v ligi. Vedno sem poskušal igrati po svojih najboljših močeh, saj sovražim poraze. Zelo sem se osredotočil na vsako tekmo, ker sem vedel, kako pomembno je bilo za Racing, da ostane v prvi ligi.”