X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Perez

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je bil včeraj gost na radio Cadena SER, kjer je govoril o aktualnih zadevah v klubu.

“Še vedno ne vem, kdaj bo Mourinho prišel, vendar pa bo vsekakor postal trener Real Madrida. Nimamo še točnega datuma njegovega prihoda, vendar nas to ne skrbi. Smo mirni in se nam ne mudi.”

“Zahvaljujem se Manuelu Pellegriniju za kar je storil to sezono. Želim mu veliko sreče. Naredil je dobro delo, vendar mislim, da moramo storiti še korak naprej, da bi vrnili Real Madrid nazaj na svoje mesto v Evropi in drugod po svetu. Mourinho je števila 1 med trenerji in zato nam bo dalo priložnost, da dosežemo te cilje. Vse to so težke odločitve, ki so rezultat tega, da ima klub visoke cilje.”

“Nogomet potrebuje organizacijo, saj je je vedno obkrožen s strastjo in čustvi. Sam imam izkušnje s tem, zato se poskušam temu tudi izogniti. Moja naloga je vodenje kluba, medtem ko imajo ostali strokovnjaki v Real Madridu svoje delo za opraviti. Obstajajo stvari, v katere se ne smem vmešavati, saj so drugi ljudje veliko bolj podkovani on mene in zato oni poskrbijo za to.”

“Verjamem, da že sam pogled na vadbeni center Real Madrida pokaže, kako pomembna je naša akademija. Mourinho je že treniral tam z Interjem pred finalom Lige prvakov in je rekel, da še nikoli ni videl česa podobnega.”