X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

‘The special one’ podpisal za Real Madrid

Jose Mourinho je danes tudi uradno postal novi trener Real Madrida. Portugalski trener je s kraljevim klubom podpisal pogodbo, ki ga bo na Santiago Bernebeu zadržala do junija 2014.

Po srečanju s predsednikom kluba, Florentinom Perezom, generalnim direktorjem Jorgem Valdanom in športnim direktorjem Miguelom Pardeza ter po predstavitvi upravnemu odbora, je Jose Mourinho podpisal pogodbo za Real Madrid, kjer bo ostal naslednje štiri sezone.

Slavnostnem podpisu pogodbe se je pridružil tudi Alfredo Di Stefano, s katerim je imel Mourinho zelo čustvena pogovor, kjer je Portugalec priznal, da je za njega Di Stefano najboljši igralec na svetu vseh časov, kar je zelo navdušilo častnega predsednika Real Madrida.

Ob koncu podpisa je Mourinho kot novi trener Real Madrida prejel nalivno pero z graviranim grbom kluba, repliko stadiona Santiago Bernabéu, zlato uro in dres s številko ena ter napisom Mourinho.