X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dogodki v spomin na Santiaga Bernabéua

imageshack.us

Kot vsako leto v začetku junija, se je Real Madrid poklonil nekdanjemu predsedniku Real Madrida, saj bo jutri 32. obletnica njegove smrti. Tako so v torek ob 13.00 na pokopališču v Almansi (Albacete) tradicionalno na grob Santiago Bernabéu položili venec. Real Madrid sta zastopala nekdanja igralca kraljevega kluba, Santamaría in Pérez Payá, pridružili pa so se jim je tudi številni predstavniki mesta in župan Albaceteja, mesta kjer se je rodil nepozaben predsednik Real Madrida, ki je popeljal Real Madrid med svetovne velikane nogometa.

Ob 19:30 uri je bila nato še uradno pogreba maša v Madridu, prav tako v čast legendarnemu predsedniku belega kluba, dan pred 32. obletnico njegove smrti. Spominske maše se je udeležil tudi predsednik Real Madrida Florentino Perez, častni predsednik Alfredo Di Stefano in širša skupina odbora kluba. Maše se je udeležilo tudi več nekdanjih nogometašev in košarkašev, med katerimi so bili Zoco, Pirri, Santamaría, Vicente Miera, Pérez Payá in Clifford Luyk.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us