X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Novi dresi za sezono 2010/11

Novi dresi Real Madrid za sezono 2010/11 so danes tudi uradno zagledali luč sveta in je tako že na voljo v uradni trgovini Real Madrida, kot tudi v trgovinah Adidasa in pri drugi pooblaščenih distributerjih.

Novi dres ima ob strani še vedno tri črte, kar je blagovna znamka Adidasa, le da so sedaj sedaj svetlo modre barve. Isti ton barve je Real Madrid na dresih uporabljal že v poznih 90-ih letih prejšnjega stoletja in v začetku leta 2000. Nova barva vzbudi tudi veliko lepih spominov na uspeh v domačem in mednarodnem tekmovanju. Še ena značilnost novega modela dresa so žarki sonca, ki obdajajo grb Real Madrida.

Adidas je ob predstavitvi dresa za sezono 2010/11 naredil tudi poseben video, kot poklon navijačem Real Madrida, v katerem se člani kluba vseh starosti spominjajo najboljših igralcev v zgodovini kluba. Spominjajo se prav neverjetnih podaj med Puškašom in Di Stefanom, Camachom, Butragueñom in Zidanom ter na koncu Kakajem in Higuainom … Prav tako se spominjajo individualnih potez omenjenih igralcev, ki nas opominjajo, da je veliko ekip z zgodovino, vendar je samo ena ekipa, ki jo je ustvarila.

GOSTUJOČI DRES 2010/11

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us