X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Raulove biografije

imageshack.us

Potem, ko je svojo biografijo dobil že Cristiano Ronaldo, je bil danes na vrsti Raul, da dobi svojo biografijo z naslovom “Raúl, el triunfo de los Valores” (Raul, zmagoslavje vrednot), kar pa je druga biografija v seriji Fundacije Real Madrid, ki jo je napisal Enrique Ortego.

Skoraj je že minilo šestnajst let, odkar je Raul prvič zaigral za prvo ekipo Real Madrida in v tem dolgem obdobju je bilo veliko zgodb in anekdot povezanih z Raulom ter dosežkov, ki jih je dosegel kapetan kraljevega kluba. Vse to je v knjigo, biografiji, zbral in zapisal novinar Enrique Ortego, knjiga pa je bila danes predstavljena v novinarskem središču stadiona Santiago Bernabéu, sicer pa je sama knjiga nastala pod okriljem Fundacije Real Madrida.

Nihče ni hotel zamuditi te predstavitve, tako je ob Raulu med predstavitvijo sedel tudi sam predsednik Real Madrida, Florentino Perez. Ostali, ki so prav tako bili prisotni na predstavitvi so bili sedanji generalni direktor in nekdanji trener Jorge Valdano (prav Valdano je Raulu dal prvo priložnost za igranje v prvi ligi leta 1994), častni predsednik Alfredo di Stefano, športni direktor Miguel Pardeza, Jose Mourinho, madridski podžupan Manuel Cobo, generalni direktor založbe Everest, ki je izdala omenjeno knjigo, Jose Antonio Lopez in Fernando Morientes, nekdanji igralec Real Madrida in zelo dober osebni prijatelj Raula.

Florentino Perez:
“Raul je legenda Real Madrida. On me bo vedno spominjal na Alfreda di Stefana. Raul je eden izmed najbolj humanih in profesionalnih igralcev, ki jih je ustvaril Real Madrid.”

Enrique Ortego (pisec biografije):
“Knjigi sen dal takšen naslov, ker Raul resnično pooseblja vse vrednote, ki jih je predhodno postavil Di Stefano, ki so vedno poskrbele, da je ta klub izstopal.”

Raul:
“Danes je zelo poseben dan zame. Zelo sem vesel in ponosen ob tej objavi knjige. Pri tem se želim zahvaliti častnemu predsedniku, ker je on tisti človek, ki ga najbolj občudujem in komur sem si vedno želel biti podoben. Prav tako se zahvaljujem predsedniku za naklonjenost, ki jo je imel vedno do mene.”

Manuel Cobo (podžupan Madrida)
“Raul si je prislužil spoštovanje vseh nas, ki verjamemo, da je nogomet del kulture, ki naredi ljudi še boljše.”

Jose Antonio Lopez (generalni direktor založbe Everest)
“Raul je eden od športnikov, ki najbolje predstavlja vrednote Real Madrida. Vsi smo ponosni, da je izšla ta biografija, ker je njegova osebna zgodovina tudi zgodovina Real Madrida v zadnjih 15-ih letih.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us