X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sarabia

Mnogi menijo, da gre za enega od najbolj obetavnih mladih igralcev Realove šole. Njegovi upi in upi vseh ljubiteljev kraljevega kluba so, da bi ga kmalu videli v prvi ekipi Real Madrida, kjer bi lahko pokazati vse svoje kvalitete, ki jih je pridobil v Relovih mladinskih ekipah. Pablo Garcia Sarabia, ki je nedavno že bil na igrišču Santiaga Bernabéu, saj je prav tam prejel bronasto medaljo na nogometnem izboru 2010, s čimer je bil eden od 33-ih najboljših mladih igralcev v Španiji med 16-im in 20-im letom. Ob tej priložnosti je mladi igralec opravil tudi kratki intervju za spletno stran defensacentral.com in to prav na igrišču, kjer upajmo, da se bodo kmalu uresničili upi mladega igralca.

Kaj vam pomeni nagrada nogometnega izbora, ki ste je prejeli?
Čast mi je, da se moje ime pojavi med najboljšimi mladimi španskimi nogometaši, prav tako pa je to, kot sem že velikokrat rekel, privilegij biti obkrožen z igralci takšnih kakovosti, ki so zbrani na tej prireditvi. Zelo sem srečen zaradi tega.

Ali se počutite kot utelešenje “cantere” belega kluba?
Res je, da letos nismo prejeli veliko nagrad na nogometnem izboru, vendar pa je kljub temu zelo jasno, da mladinska šola Real Madrida deluje zelo dobro in zagotovo bodo igralci, ki sedaj igrajo na Valdebebasu kmalu dobili še več takšnih nagrad. O tem sploh ne dvomim, da se ne bo zgodilo, saj je zelo veliko dobri igralcev v mladinskih ekipah Real Madrida.

Kakšno je vaše mnenje o vaši pretekli sezoni?
Za mano je zelo dobra sezona. Igral sem v reprezentanci U-17 in pri tem igral vidnejšo vlogo pri osvojitvi bronaste medalje na svetovnem prvenstvu. V zvezi z Real Madridom pa mi je prav tako šlo zelo dobro. Prebil sem se v drugo ekipo Reala, v Castillo, kjer je bil eden od mojih zadetkov zelo pomemben za našo končno uvrstitev. Potem, ko sem zaključil sezono s Castilljo, sem se vrnil v ekipo “Juvenil A”, kateri sem tudi pomagal, da je postala prvak Španije v Benidormu.

V kratkem se bo odločil tudi pokal za ekipo “Juvenil“.
Sedaj moramo iti do konca. Na Cornellá smo remizirali, tako da imamo lepo priložnost na Valdebebas, da zmagamo, potem ko smo na prvi tekmi iztržili dober rezultat 1-1. Poskušati moramo vse zmagati, to je naša filozofija.

Če pogledamo malo naprej, kaj pravite ob podpisu Mourinha?
Je odličen trener, ki bo zagotovo prinesla veliko dobrih stvari Real Madridu in upamo, da bo z njegovo pomočjo Real Madrid lahko osvojili še več naslovov.

Bo Mourinho poklical Pabla Sarabijo v prvo ekipo?
Lahko rečem samo eno stvar in to je, da je to moja želja!