X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Perez

Predsednik Real Madrida, Florentino Perez je na spletni strani antena3.com odgovarjal na vprašanja uporabnikov. Navijači so ga spraševali o novem trenerju, mogočih okrepitvah in njegovem splošnem mnenju o klubski sezoni.

“Zagotovo se bomo okrepili z dvema ali tremi odličnimi igralci, ki bodo še okrepili to ekipo. Skozi poletje si bomo prizadevali, da se okrepimo s temi nogometaši za dokončanje tega veličastnega moštva.”

“Real Madrid je vedno imel veliko odličnih igralcev, ki so osvojil številne naslove v svoji zgodovini. Do mojega prvega mandata kot predsednik, smo osvojili že osem naslovov Lige prvakov, nato pa smo osvojili še en naslov Lige prvakov. Še naprej si bomo prizadevali pri izgradnji šampionske ekipe. Trenutno imamo odlično ekipo in najboljšega trenerja kar jih je. Vse to nas sili v to, da si postavimo še višje cilje.”

“V lanski sezoni smo dokazali, da je Real Madrid fantastična kombinacija domačih in tujih igralcev. Nekateri prihajajo tudi iz naše akademije. To je bistvenega pomena v zgodovini Real Madrida, saj nam je omogočilo, da zavzamemo mesto v svetu, ki si ga zaslužimo.”

“Naša zgodovina je pokazala, da se naše najdražje okrepitve sčasoma izkažejo za najcenejše. Te so nam dale tudi mednarodno priznanje, ki ga imamo sedaj.”

“Raul je ikona kluba in kar se bo zgodilo v zvezi z njim je odvisno od njega. Po počitnicah bo povedal, kaj si želi in mi bomo sprejeli njegovo odločitev, kakršna pač bo. To je in bo vedno njegov dom.”

“Kaka je prišel v Real Madrid kot zmagovalec Ballon d’Or in najboljši igralec sveta izbran s strani FIFA-e, zaradi česar je že znano, da je odličen igralec. V pretekli sezoni je imel nekaj nesreče s poškodbami, vendar sem prepričan, da se bo izkazal v naslednji sezoni, da je eden od naših največjih okrepitev.”

“Santiago Bernabéu je trenutno eden najbolj kultnih stadionov na svetu, kar so lahko vsi videli v finalu Lige prvakov. Sedaj bi bilo potrebno, da bi naredili še streho, s čimer bi praktično zaprli stadion. Želimo organizirati mednarodno tekmovanje, kjer bi sodelovali najboljši arhitekti na svetu. Želimo pa tudi, da stadion postane eden od najbolj simbolnih stavb v Madridu.”

“Z Mourinhom smo podpisali za naslednje štiri leta. Menim, da je najboljši trener na svetu in zato nismo želeli zamuditi priložnost, da bi ga dobili. Naš košarkarski trener Ettore Messina, je prav tako eden izmed najboljših trenerjev v Evropi in zato se bomo potrudili, da se bomo okrepili z odličnimi igralci, ki bodo pomagali naši košarkarski ekipi pri osvajanju naslovov v naslednji sezoni.”