X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je za bwin.com spregovoril o bližajočem svetovnem prvenstvu.

“Vsakdo je navdušen nad svetovnim prvenstvom, mi igralci pa smo zaradi tega še toliko bolj. Mislim, da imamo odlično ekipo in upam, da bomo bili tako uspešni, kot smo bili na evropskem prvenstvu 2008.”

“Brazilija je bolj izkušena in so do sedaj osvojili največ naslovov, zato bodo zelo nevarni. Vsi govorijo o nas, kar je dobro, vendar pa to na koncu nič ne šteje. Menim, da sta Brazilija in Španija največja favorita za zmago na svetovnem prvenstvu.”

“Zmeraj se zdi, da Italija ne naredi veliko, vendar pa vedno pridejo daleč. Anglija igra dobro s Capellom na čelu. Francija, Nemčija in Portugalska imajo odlične igralce, ki zelo izstopajo z individualno kvaliteto, pa tudi Argentina bi lahko zmagala.”

“Letos bo na prvenstvu veliko odličnih strelcev, kjer pa bi rad videl, da bi bil letos najboljši strelec prvenstva Španec, recimo Villa ali Torres. Drugi kandidati bodo zagotovo še Rooney, Cristiano, Higuain … Vse ekipe imajo zelo dobre napadalce. Vsak od njih je lahko različno razpoložen, tako da nikoli ne veš, kdo bo na koncu prvenstva dosegel več zadetkov.”