X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je v intervjuju za španski častnik Marca pojasnila, da je Španija pripravljena na začetek svetovnega prvenstva.

“Svetovno prvenstvo je največji dogodek v svetu nogometa. Neverjetno je biti del tega dogodka, ki praktično ohromi cel svet. Privilegij je igrati za eno najboljših ekip Španije do sedaj, če že ni to najboljše, vsekakor pa sem zelo ponosen na to.”

“Ekipa je že zelo nestrpna, da se prvenstvo začne, za kar smo zelo trdo trenirali. Vemo, da v prvih pripravljalnih tekmah nismo igrali po svojih najboljših močeh, vendar pa se naša igra sedaj dviguje.”

“Najboljše orožje te ekipe je žoga. Vsako minuto tekme bomo bili boljši od naših nasprotnikov, zaradi posesti žoge, ker bodo morali oni veliko več teči in se bodo zato utrudili. Takšno “lovljenje” žoge te telo fizično in psihično uniči.”

“Če te nekdo šteje med favorite, to še ničesar ne pomeni. Na pokalu konfederacij smo bili prav tako favoriti, pa smo vseeno izgubili proti Združenim državam Amerike. Biti označen kot favorit lahko prinaša dodaten pritisk, vendar pa to na igrišču ne pomeni prav nič.”

“Vem, da se sliši kruto, vendar vedno obstaja možnost, da lahko Španija izgubi v izločilnih bojih, če se soočimo s Portugalsko. Vsekakor bi bila težka tekma, skoraj tako kot finale. Tekma bi bila zelo podobna tekmi z Italijo na evropskem prvenstvu. Zaustaviti Cristiana Ronalda je zelo težko, vendar pa je Portugalska več kot le on sam, saj imajo odlično ekipo.”

“Ljudje so že praktično nori na svetovno prvenstvo, pa se še vse ni niti začelo. Vsi si želimo, da se prvenstvo začne.”