X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je ima vse predpostavke, da postane eden od najvidnejših igralcev SP 2010. Igralec Real Madrida je spregovoril za El Pais o svojih prizadevanjih na prvenstvu.

“Biti konkurenčen, je del tega kar sem in to je normalno v nogometu. Zelo sem zahteven do sebe in trudim se kaj naučiti in še napredovati vsak dan. Nikoli se ne zadovoljim z nobeno stvarjo. Če bom recimo dosegel 29 zadetkov, si jih bom nato želel doseči 30. Vedno si želim še več, ker sem že po naravi nezadoščen.”

“Nihče ne more podvomiti v to, da je moj največji cilj na vsaki tekmi, da pomagam svoji ekipi. Da pa to storim, pa moram igrati po svojih najboljši močeh.”

“Portugalska mora osvojiti en mednaroden naslov, da bi dokončno potrdila, da je odlična ekipa. Blizu zmage smo bili na Euru 2004, ki je potekalo na Portugalskem. Naša tekma proti Franciji v Nemčiji na svetovnem prvenstvu je imela grenak priokus za nas. Izgubili smo zaradi prejetega zadetka iz enajstmetrovke in s tem zapravili priložnost za igranje v finalu. Vsekakor je mogoče, da Portugalska spiše zgodovino v Južni Afriki.”

“Naša prva tekma proti Slonokoščeni obali bo ključna, saj je pomembno, da začneš prvenstvo z zmago. Ne bo enostavno, vendar lahko osvojimo naslov. Polovica delo bo opravljenega, če bomo napredovali iz skupinskega dela.”