X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Dudek

Čeprav je na poletnih počitnicah, si je Jerzy Dudek vseeno vzel čas za intervju za častnika Marca, kjer je razpravljal o novem trenerju in o prihajajoči sezoni.

“Vedno veš, kako bodo igrale ekipe Mourinha, vendar pa jih vseeno nikoli ne moreš premagati. Sam sem bil priča temu v Angliji in pred kratkim sem to videl tudi v finalu Ligi prvakov na Bernabéu. Deležen je velikega spoštovanja, saj tudi sam zelo spoštuje igralce. Njegovo Izkušnje nam bodo prišle še kako prav, še posebej ko se bo igralo velike tekme. V zadnjih letih je bil eden od najboljših trenerjev na svetu.”

“Ekipe, ki jih vodi Mourinho so vedno zelo močne in imajo odlično osebnost. Igralci so dobro postavljeni in vsak ve, kakšna je njegova vloga v ekipi. Njegove ekipe so dobri iz standardnih položajev, prav tako pa igrajo tudi taktično zelo dobro.”

“Sam ne mislim, da je obrambno naravnan trener. Veliko razmišlja o strategiji in v želji po zmagi, se moraš najprej dobro braniti. Igralci si pomagajo med seboj, ne glede na številko ali ime, ki ga imajo zapisanega na dresu. Vsekakor poskrbi, da je ekipa na prvem mestu.”

“Ne verjamem, da si kateri igralec ne bi želel delati z Mourinhom. Glede vratarjev ima rad tiste, ki so višje rasti, vendar pa je to odvisno tudi od konkurence, saj so razlike v tekmovanjih med Anglijo, Španijo ali Italijo.”