X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pardeza

Šport direktor Miguel Pardeza je v intervjuju za španski častnik Marca, govoril o podpisu s Jose Mourinhom. Nekdanji igralec je prepričan, da bo Real Madrid z njim osvojil več naslovov.

“Mourinho je odličen trener, ki ve kaj hoče. Ima dobro trenersko osebje. Poleg tega, da je rojen zmagovalec, ima medijsko podporo in je strokovnjak v tem, da s svojimi metodami optimizira rezultate. Ve kako dobiti najboljše iz vsakega igralca. Ljudje bodo videli odlične tekme z njim na mestu trenerja.”

“Mourinho je inteligenten in njegove ekipe so mu podobne, čeprav ekipa prav tako vpliva na trenerja. Njegovi slogi igre so se razlikovali v Porto, Chelseaju in Interju. Njegov slog igre se bo tukaj prilagodili klubu. Zelo veliko je že sodeloval pri delu tukaj, že od prvega dne, ko je prišel. Prva stvar, ki jo je naredil, je bila spoznavanje kluba in zanimanje o stvari, ki jih ni vedel.”

“Jedro ekipe je izjemno, z igralci kot so Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Higuain, Xabi Alonso … Prepričan sem, da se bo ekipa še izboljšala, ko bomo dodali nekaj novih igralcev.”

“Potrebujemo tako Kakaja kot Benzemaja, da sta v svoji najboljši formi. Raul si je pridobil pravico, da sam najprej pove, kaj si želi v svoji prihodnosti in verjamem, da lahko še vedno tekmuje. Guti ima z nami še eno leto pogodbo in zato bomo na koncu imeli še dovolj časa, da se usedemo z njim in se odločimo tako, da bo najboljše za vse nas, je pa vsekakor legendaren igralec kluba.”