X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Dan po tem, ko je Argentina odigrala svojo prvo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu, je Gonzalo Higuain razpravljal o pomembnosti zmage proti Nigeriji.

“Igrali smo zelo dobro, vendar je še prostor za izboljšave. Zmaga je bila velik korak za nas. Želeli smo se dokazati naši navijačem, da si želimo zmagati na svetovnem prvenstvu.”

“Bilo je pomembno, da smo začeli prvenstvo tako, še posebej potem, ko je Južna Koreja pred tem premagala Grčijo. Vsi smo zadovoljni. To je bila šele prva tekma in pred nami je še dolga pot, toda zmaga je bila zelo pomembna. Prvenstvo se je šele začelo, vendar pa moramo ohraniti formo, ki smo jo pokazali na prvi tekmi.”

“Objem [Maradone] je bil prav tisto, kar sem potreboval, ko sem bil zamenjan. Z vsakim ima takšen odnos, kar je dobro, saj nam s tem omogoča, da si vsi želimo biti tukaj. To mi je dalo veliko moči. On je naraven motivator in privilegij je imeti takega treniranja.”