X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je v intervjuju za španski častnik Marca razkril svoje poglede na svetovno prvenstvo.

“Želimo, da tudi sami začnemo s prvenstvo, vendar pa nismo zaskrbljeni ali živčni. Daleč bomo prišli pod pogojem, če bomo bili v dobri formi in bomo nadaljevali z dobrimi igrami.”

“Tekme so bile do sedaj zelo izenačene. Argentina je neverjetno močna v napadu, kar povedo že samo napadalci, ki morajo sedeti na klopi. Mislim, da se bodo stalni favoriti borili za naslov prvaka in upam, da se bomo tudi mi borili z njimi, da pridemo v finale.”

“Vsi nas obravnavajo kot favorite, vendar vemo, da moramo ostati mirni. Vemo, da lahko kogarkoli premagamo, toda vsakdo lahko tudi nas premaga. Opažamo, da je zelo težko zmagati na svetovnem prvenstvu.”

“Odkar smo osvojili Euro, se nas šteje med favorite na vsaki naši tekmi, vendar pa so nam omogočila, da smo prišli tako daleč, naša skromnost in trdo delo. Svetovnega prvenstva ne moraš kar tako osvojiti. Pot do tega pa bo dolga in polna težkih tekem.”

“Vemo, da lahko dosežemo nekaj pomembnega. Vse kar se nam je zgodilo v zadnjih letih, se ni zgodilo po naključju. Sedaj je čas, da doseže nekaj velikega tudi na svetovnem prvenstvu. Vemo, da nam bo težko, vendar pa smo pripravljeni, da vzdržimo vse te napore.”

“Španija je najboljša, ko ima žogo v svoji posesti, vendar pa še to ne pomeni, da bo enostavno zmagati. Nihče ni tako dober, kar zadeva ohranjanja posesti, vendar pa moraš znati uporabiti to sposobnost, da zmagaš. Zavedamo se našega orožja in zato ga moramo dobro izkoristiti.”