X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Na tiskovni konferenci v Durbanu, je Iker Casillas dejal, da bo morala Španija paziti na Švico, saj meni, da so močni na sredini igrišča ter nevarni iz standardnih položajev.

“Super je gledati igro Španije. Ekipa ima nadarjene igralce in smo kot prava družina.”

“Švica ima izkušene igralce na sredini, prav tako pa so dobri iz standardnih položajev. Vsaka ekipa nam lahko povzroči težave iz teh položajev in glede na to, da je Švica dobra v tem, je to njihovo močno orožje. Vsekakor bomo morali paziti. Zagotovo bodo želeli proti nam pokazati najboljšo igro.”

“Sam imam čast in zadovoljstvo, da sem kapetan že štiri leta. To je bil pomemben korak v moji karieri in to mi je tudi osebno pomenilo zelo veliko. Sam sicer nosim trak, vendar sem prav tako odvisen od ostalih starejših igralcev v ekipi.”

“Trenerji in nogometni strokovnjaki poudarja, da je Španija favorit, vendar pa imeti odlično ekipo še ne pomeni nič, če potem ne osvojiš naslov. Ne smemo pozabiti naše izkušnje iz pokala konfederacij.”

“Španija je imela odličen niz v kvalifikacijah, kjer smo zmagali vseh deset tekem, vendar pa je svetovno prvenstvo vedno nekaj povsem drugačnega. Želimo si prvič osvojiti naslov, vendar pa bi bilo napačno misliti, tako kot vsi ostali mislijo, da bomo zmagali z lahkoto.”