X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe komaj čaka na svoj prvi nastop

Pepe je po hudi poškodbi kolena sedaj popolnoma okrevala in tako je v intervjuju za španski častnik AS dejal, da se že veseli svojega prvega nastopa na svetovnem prvenstvu.

“Počutim se dobro in želim igrati. Zelo sem vesel, da sem del te fantastične ekipe.”

“Prva dva meseca okrevanja in ko sem prvič pričel ponovno trenirati na igrišču, mi je bilo najtežje. Najboljši trenutek je bil, ko sem ponovno zaigral in videl vse tiste, ki so mi pomagali in me podpirali. Nikoli ne bom pozabil tega. Sedaj sem veliko močnejši gledano z duševnega stališča in sedaj zaznavam stvari, ki jih v preteklosti nisem.”

“Naš prva tekma proti Slonokoščeni obali je bil precej taktična. Mi nismo želeli preveč tvegati, kakor ne tudi oni. Tako nismo začeli prvenstva tako kot smo si želeli, saj je bil naš cilj začeti z zmago.”

“Bomo videli, kaj se dogajajo na naši drugi tekmi, vendar sem sam tukaj, da pomagam na kakršen koli način. Prepričan sem, da Španija ne bo imel nobenih težav kvalificirati se v naslednji krog tekmovanju, kljub porazu proti Švici. Seveda bo to težko, vendar mislim, da bo moji soigralcem iz Real Madrida uspelo.”