X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain se je s hat-trickom zapisal v zgodovino

Gonzalo Higuain se je z doseženim hat-trickom proti Južni Koreji zavihtel na prve mesto strelcev letošnjega svetovnega prvenstva. Še več, poleg tega je postal šele tretji igralec Real Madrida, ki mu je uspelo na svetovnih prvenstvih doseči na eni tekmi tri zadetke, potem ko je pred njim to uspelo doseči  Michelu in Butragueñu.

Emilio Butragueño je bil celo uspešnejši saj je na svetovnem prvenstvu leta 1986 v Mehiki, proti Danski dosegel celo štiri zadetke. Michel je bil druga Madridista, ki je dosegel hat-trick in sicer leta 1990 prav tako, kot Higuain proti Južni Koreji, tekma pa je bila v Vidmu (Italija).

Higuain je s tem hat-trickom postal šele tretje Argentinec, ki mu je to uspelo na eni tekmi svetovnega prvenstva. Pred njim sta v argentinskem dresu to dosegla že Guillermo Stabile leta 1930 in Gabriel Omar Batistuta, ki je dosegel dva hat-tricka v letih 1994 in 1998.