X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo dosegel zadetek, Kaka pa je prejel rdeči karton

Cristiano Ronaldo je drugi igralec Real Madrida, ki se je vpisal med strelce na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, potem ko je dosegel šesti zadetek za Portugalsko in tako prispeval svoj delež k visoki zmagi 7-0 proti Severni Koreji. Ronaldo, ki je na tekmi prispeval tudi eno asistenco, je bil po tekmi razglašen tudi za najboljšega igralca tekme.

Cristiano Ronaldo po tekmi:
“Na zabaven način sem dosegel svoj zadetek. Doseči sedem zadetkov na svetovnem prvenstvu ni nikoli lahka naloga. Sam mislim, da si moji soigralci zaslužijo vse pohvale.”

“Vsaj trije ali štirje igralci bi si prav tako zaslužili naziv igralca tekme, še posebej Tiago.”

Že včeraj je bila Brazilija v derbiju dneva s 3-1 bila boljša od Slonokoščene obale, na tekmi pa je blestel tudi Kaka, ki je prispeval kar dve asistenci, vendar je moral nato predčasno zapustiti igrišče, saj je prejel še drugi rumeni karton na tekmi in s tem tudi rdeči karton. Kljub temu pa je bil Kaka zadovoljen s svojo predstavo.

Kaka po tekmi:
“Ne želim komentirati dogodka zaradi katerega sem predčasno zapustil igrišče, ker slika pove veliko kot besede. Ustavil sem se in sva se zaletela. Nič ni bilo pri tem narobe. To je nogomet in nisem naredil nič nasilnega.”

“Razočaran sem, ker ne bom mogel igrati proti Portugalski. Zagotovo bi bila to dobra tekma za mene, da bi še naprej stopnjeval svojo formo, vendar pa mi za dvig forme očitno zaenkrat ostaja le ta tekma.”

“Zadovoljen sem, da sem lahko dvakrat podal za zadetek. Prav tako sem vesel za Luis Fabiana in Elana, kakor tudi z dejstvom, da si je Brazilija že zagotovila nastop v naslednjem krogu tekmovanja.”