X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa HRT iz karavane F1 obiskala Bernabeu

imageshack.us

V prihajajočem vikendu bo na sporedu že deveta dirka v najhitrejšem bencinskem športu, tokrat je na sporedu VN Evrope, ki se bo odvijala v Valenciji. Ob tej priložnosti sta se voznika španske ekipe HRT, Bruno Senna in Karun Chandhok, ustavila na Santiago Bernabéu, kjer sta si z zanimanjem ogleda stadion.

Po ogledu muzeja in vseh osvojenih lovorikah ter ogledu garderobe prve ekipe, sta se voznika edine španske ekipe v karavani formula ena, odpravila še do igrišča, kjer sta bila preprosto navdušena nad obiskom. “Sam prihajam iz države kjer je kriket religija, vendar pa sem se danes veliko naučil o veličini tega kluba. Fantastično je biti tukaj,” je dejal Chandhok. Bruno Senna, nečak legendarnega Ayrtona Senne, je bil medtem najbolj navdušil nad “neverjetno zgodovino tega kluba. Sem prihajam iz Brazilije, kjer sem si ogledal vse velike tekme Real Madrida.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us