X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raúl González Blanco praznuje svoj 33. rojstni dan

Danes je prav poseben dan za Madridiste, še bolj pa za Raúla Gonzáleza Blanca, saj dolgoletni kapetan Real Madrida praznuje svoj 33 rojstni dan, kar je njegov že 16. rojstni dan v dresu prve ekipe Real Madrida. Vendar pa, kljub veselju navijačev Real Madrida ob tem dnevu, še vedno ni znana prihodnost Realove sedmice. Po prihodu Jose Mourinha na klop belih, je odločitev o Raulovi prihodnosti prišla tudi v roke Portugalca, vendar pa so tako Mourinho, kot tudi vodilni v klubu dejali, da je odločitev izključno v rokih velikega Raúla, ki pa zaenkrat kot še pravi ne misli prenehati z aktivnim igranjem, vendar pa še ni nič dokončnega.

Poleg tega, da danes Raúl praznuje svoj rojstni dan, pa je prav na današnji dan, 27. junija 2006, Raul Gonzalez odigral svojo zadnjo tekmo za špansko reprezentanco na svetovnih prvenstvih. In sicer je bilo to v osmini finala svetovnega prvenstva v Nemčiji, kjer pa je furija izgubil s 1-3 proti Franciji. Raul, ki je še vedno najboljši strelec v zgodovini španske državne reprezentance s 44 golov na 102. tekmah, je igral na treh svetovnih prvenstvih v dresu Španije (1998, 2002 in 2006) in pri tem dosegel pet zadetkov.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti želimo Raulu čim več zdravja ter še veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz cumpleaños Raúl Gonzalez Blanco!!!