X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

“Di Maria je spektakularen igralec”

Direktorji, nekdanji igralci, sedanji igralci in trenerji pojejo hvalo speve novemu igralcu Real Madrida, Angelu di Mariji.

Butragueño:
“Mora biti in tudi je zelo nadarjen nogometaš, če igra za Argentino. Ima zelo dobro prodorno hitrost, odlične spretnosti ena na ena, poleg tega pa tudi zelo drzen.”

Valdano:
Di Maria ima vse potrebne lastnosti vezista in tistega, ki igra na krilu v napadu. Razširja igro, preigrava nasprotnike in trdo dela. Di Maria je odličen dodatek tej ekipi.”

Mourinho:
“Všeč mi je, zelo mi je všeč. Ima potencial za igranje v različnih tekmovanjih.”

Diegu Armando Maradona:
“Lahko odštejete pravo bogastvo za igralca, ki bo prebil po krilu dvakrat na tekmo. Z Di Marijo dobiš več takšnih uspešnih prodorov in veliko poizkusov, kar je nekaj, kar ne vidiš danes več pogosto.”

“On je spektakularen igralec. Nogometa ima v krvi in napreduje iz dneva v dan. On ni več samo Di Maria, ki bi igral samo ne levem krilu. Sedaj igra že po celem igrišču, se giblje za žogo in prav tako pomaga obrambi v vsaki akciji.”

Cristiano Ronaldo:
“Je odličen igralec, ki je sposoben igrati za vsako ekipo.”

Kaká:
“Je zelo dober igralec. Vesel sem za njega. Želim mu veliko sreče z nami.”

Rui Costa:
“Njegove predstave pri nas so bile tako dobro, da je že sedaj eden od najboljših igralcev.”

Quique Sanchez Flores:
“Ima neverjetno hitrostjo in neverjetno sposobnost, da se giblje naprej in nazaj. Ima tisto, kar ima le še nekaj igralcev in to je tista dodatna prestava. Prav tako lahko spremlja igro na način, kot jo večina ne more.”

Javi Garcia:
“Je izjemno hiter in ima neverjetno levo nogo. Branilce napada kot nor. Ne ustraši se in zato je skoraj nezaustavljiv ena na ena. Lahko podaj odlične predložke s krila in lahko streljati z obema nogama. Lahko igra bodisi kot krilo ali kot drugi napadalec.”