X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je navijačem predstavil nekaj podrobnosti glede njegovega osebnega življenja med opravljanjem dolžnosti za Španijo na svetovnem prvenstvu.

“Sam imam vedno s seboj prenosni računalnik, zlasti na dolgih potovanjih kot je ta. Uporabljam pa ga za to, da ostanem v stiku s svojo družino in prijatelji ter da lahko vidim svojo ženo in otroke na messengerju.”

“Moje najljubše glasbene skupine so El Canto del Loco, Shakira, Hombre G in Ska-p. Tri najbolj vplivne pesmi v mojem življenju pa bi bile “Now we are free” iz soundtracka Gladiatorja, različica pesem “Something stupid” od Franka Sinatra, ki jo je zapel Robbie Williams in “La suerte de mi vida” od Canto del Loco.”

“Med našim bivanjem v Južni Afriki sem si ogledal nanizanko “The Wire” (Skrivna naveza). Rad gledal televizijske serije, moj najljubši film pa je Gladiator. S seboj sem prinesel tudi nekaj knjig. Zdaj berem knjigo od Simona Scarrowa “Young Bloods”, ki govori o Napoleonu in Wellingtonu.”

“Moja najljubša hrana je japonska.”

“Poleg nogometa rad igram tudi košarko in tenis, kjer najbolj občudujem Pau Gasola in Rafaela Nadala.”