X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je pohvalil novo okrepitev, Angela di Marijo v intervjuju z radijsko postajo Onda cero.

“Di Maria ima vse potrebne lastnosti vezista in tistega, ki igra na krilu v napadu. Razširja igro, preigrava nasprotnike in trdo dela. Zelo nam bo pomagal v tej sezoni. Ekipi se je pridruži, da okrepi moštvo na položaju, kjer so nam v pretekli sezoni manjkali igralci.”

“Zanimiv za ekipo se nam je zdel že pred prejšnjo sezono. Sedaj Mourinho verjame, da bo podpis z njim prinesel pozitivne lastnosti ekipi, kar povečuje naše interese. Verjetno pa se bomo še okrepili z igralcem ali dvema, z več ne.”

“Mourinho je bil že dvakrat v Madridu. Prvič se je seznanil s klubom in s stvarmi, ki jih bo imel na voljo v tej sezoni. Drugič je urejal glede osebnih vprašanj. Je zelo strasten pri svojem delu in to strast prenaša na vse ostale.”

“Vedno mi je bila všeč španska reprezentanca. Španiji mogoče manjka nekaj tiste odličnosti, ki so jo imeli na evru, vendar pa so kljub temu že imeli tudi odlične trenutke na tem svetovnem prvenstvu. Sam še vedno verjamem v njihove možnosti za zmago na turnirju, ker si lahko ustvarijo veliko priložnosti na vsaki tekmi.”