X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas za španski radio Onda Cero razpravljali o svetovnem prvenstvu in o klubskih zadevah.

“Sem smo prišli, da se odrežemo po naših najboljših močeh. Zavedamo se, da nogomet ni enostaven. Poglejte kaj se nam je zgodilo lansko poletje proti ZDA ali nedavno recimo proti Švici. Tekma proti Paragvaja bo za nas kot finale in če bomo zmagali, se bomo šele nato začeli pripravljati na polfinale. Napredovanje bi bilo odlično, vendar pa ne moremo prehitevati dogodkov.”

“Mislim, da je bilo vse delo, ki smo ga naredili konstruktivno. Nikoli nismo povesili svojih glav ali bili preveč domišljavi. Nismo se smatrali za favorizirano ekipo proti Portugalski in tega ne mislimo narediti niti proti Paragvaju. Tega smo se naučili iz pokala konfederacij in vemo, da ni enostavnih nasprotnikov. Izkušnje nas učijo, da ne smemo podcenjevati nobene ekipe.”

“Res je, da smo začeli prvenstvo na drugačen način, kot se je od nas pričakovalo. Vedeli smo, kako se moramo ponovno zbrati in uspelo nam je priti nazaj na pravo pot.”

“Imamo občutek, da nas podpora celotna država. Ljudje uživajo v vsaki minuti, kar je zelo zadovoljujoče. Upamo, da se bodo še naprej zabavali.”

“Vsak igralec, ki podpiše za Real Madrid in ki prihaja v klub, da pomaga, je dobrodošel. Di Marijo bomo obravnavali kot enega izmed nas.”