X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain za španski častnik AS razpravljal o aktualnih dogodkih glede argentinske reprezentance in glede Real Madrida.

“Zaradi vseh teh izkušenj, ki jih dobiš na svetovnem prvenstvu, je bilo vredno čakati. To je uresničitev sanj. Sam ne bom dopustili možnost, da mi bo cilj postati najboljši strelec prvenstva, kajti moj cilj je, pripeljati svetovni naslov nazaj v Argentino.”

“Moj oče, ki je prav tako igral nogomet, ga je začel igrati, ko je bil star 15 in mi je povedal o vseh svojih izkušnjah. Počutil sem se pripravljenega na kritike, saj so mi njegove zgodbe pomagale pri tem. Rad bi končal kot najboljši strelec svetovnega prvenstva, vendar pa to ni moj prednostni cilj.”

“Vem, da sem si zaslužil to priložnost, saj sem imel dobro sezono z Real Madridom. Če ne bi igral v Realu, potem bi bilo praktično nemogoče, da bi sedaj bil v tej situaciji.”

“Vesela sem, da se je igralec, kot je Di Maria, pridružil ekipi. Ima vse tisto, kar je potrebno za uspeh v Real Madridu, prav tako pa je igralec, ki je že dokazal svoje kvalitete.”