X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Van der Vaart

Rafael van der Vaart je v intervjuju za agencijo DPA razkril svoje misli o tem, kako se odvija svetovno prvenstvo.

“Argentina je ena izmed najboljših ekip na svetu in zelo sem vesel, da gredo stvari dobro “Pipi” Higuainu. Mislim, da sta Argentina in Španija favorita za zmago.”

“Dan pred tekmo proti Slovaški, sem imel nekaj težav z mečno mišico, zato sem se odločil za počitek, saj ne želim ničesar tvegati, vseeno pa mislim, da bom pripravljen do petkove tekme proti Braziliji. Veselimo se že te tekme, saj Brazilci vedno igrajo ofenzivno, tako kot mi. Prepričan sem, da bo dobra tekma.”

“Tekma proti Slovaški je bila težka, ker so igrali res trdo. Tudi igrišče ni bilo najboljše, zaradi česar je bilo težko igrati lepo, vendar pa je na koncu bilo pomembno, da smo zmagali. Resnično si želimo priti daleč, vendar je pred nami še dolga pot in zato želimo iti korak za korakom. Smo v dobri formi, vendar imamo še vedno dovolj možnosti za izboljšave.”

“Vemo, da vsaka napaka sedaj pomeni izpad. Proti Braziliji bomo morali igrati našo igro in od prve minute igrati na zmago.”