X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Alfredo di Stefano praznuje 84. rojstni dan

4. julija 1926 se je rodil Alfredo di Stefano, ki je za mnoge najboljši igralec v zgodovini nogometa.

Prihod Dona Alfreda v Real Madrid leta 1953 je bila prelomnica v zgodovini kluba, saj je po prihodu Argentinca v kraljevi klub, ta osvojil kar pet zaporednih naslovov evropskega pokala, ki velja za predhodnico današnje Lige prvakov. Di Stefano je bil igralec in trener Real Madrida, sedaj pa je tudi častni predsednik kluba.

Legendarna Madridista je bila navdušena nad včerajšnjo obrambo njegovega prijatelja Casillasa, ki je bila tudi korak Španije do zmage nad Paragvajem v četrtfinalu svetovnega prvenstva. Kot kapetan ekipe, Iker vedno zaprosi Dona Alfreda za kakšen nasvet. Njegova vrata so vedno odprta in njegov glas je še vedno vodilo za vse tiste, ki želijo da bi bil Real Madrid najboljši klub 21. stoletja.

Don Alfredo danes tako praznuje že svoj 84. rojstni dan obkrožen z družino in prijatelji. V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti želimo Alfredu čim več zdravja in še mnogo let ob spremljanju kraljevega kluba!

“Felicidades Don Alfredo Di Stefano!”