X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alfredo di Stefano

Alfredo di Stefano je ob praznovanju 84. rojstnega dne razkril svoje poglede na svetovnem prvenstvu. Častni predsednik Real Madrida je pohvalil Iker Casillasa za njegov nastop proti Paragvaju.

“Mislim, da je Španiji igral kar dobro. Vesel sem, da so še vedno na svetovnem prvenstvu. Casillas je opravil svoje delo zelo dobro. Obranil je enajstmetrovko in kot ponavadi, je dobro razčistil, ko je bilo to potrebno. Je odličen igralec tako za klub, kot tudi za špansko reprezentanco.”

“Higuain naredil precej dobro delo na svetovnem prvenstvu. Škoda, da Argentine ni več na turnirju, a pričakala jih je mogočna nemška ekipa.”

“Mislim, da nogometaši igrajo bolje na svetovnih prvenstvih kot pa v preteklosti. Zmagovati je edino kar šteje. Zmaga na svetovnem prvenstvu zadosti vse ljudi v državi. Do zmage moraš priti bodisi z dobro ali slabo igro. Tako nekatere ekipe zmagajo, ko komaj kaj pokažejo na igrišču, medtem ko drugi blestijo in tudi izgubijo.”