X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je bil navdušen po zmagi Španije nad Paragvajem. Vratar Real Madrida je bil eden od junakov tekme, potem ko je obranil enajstmetrovko Paragvajcem.

“Bil sem živčen in čutil sem veliko odgovornost pri enajstmetrovki. Ta ekipa lahko še veliko doseže. Uspelo nam je premagati psihološko pregrado, glede na to da pred tem nismo še nikoli prišli dlje kot do četrtfinala.”

“Bilo je nora in stresna tekma. Nismo pokazali naše najboljše predstave, vendar pa je važno, da smo v naslednjem krogu. Imeli smo posest žoge, vendar je Paragvaju uspelo upočasniti našo igro.”

“Vedeli smo, da ne bo enostavno, ker v tej fazi ni slabih nasprotnikov. Paragvaju je potrebno čestitati za dobro tekmo in da so nam otežili svari. Mesto na FIFA lestvici ti ne jamči, da boš dosegli naslednje krog tekmovanja.”

“Hvaležni smo navijačem za njihovo podporo. Imeli smo veliko spoštovanja do našega nasprotnika. Glede na to, da smo kar trpeli, je uvrstitev v naslednji krog zato še slajša. Od sedaj naprej bomo morali še posebej paziti.”

“Nemčija je v polfinalu z razlogom. So zelo mlada in zelo dobra ekipa. Na njih se moramo pripraviti korak za korakom.”