X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Canales

Sergio Canales je v intervjuju za španski častnik Marca, razpravljal o svoji prvi sezoni Madridista prek katero je in o njegovi vlogi v španski reprezentanci U-19.

“Zelo trdo bom moral trenirati, saj je zelo težko igrati v Real Madridu. Zelo sem nestrpen, da začnem in vem, da se bom začel učiti od prvega dne naprej.”

“Mourinho ve, kako iz vsakega igralca dobiti navdušenje, čeprav mislim, da smo že sedaj vsi navdušeni. Mourinho je osvojil vse kar je mogoče, kar je lahko samo korist za Real Madrid.”

“Ponavadi ne potrebujem veliko časa za prilagoditev na novo ekipo ali mesto, saj sem odprta oseba. Igranje poleg najboljših igralcev na svetu, bodo bile stvari veliko lažje.”

“Reprezentanca do 19 let želi osvojiti nov naslov. Mnogi od nas, ki smo že zmagovali v U-17, sedaj igramo tukaj spet skupaj, zaradi česar smo odlična ekipa. Smo v dobri formi in pripravljeni, da zmagamo na evropskem prvenstvu.”