X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Uradna predstavitev Sergia Rodrigueza

Sergio Rodriguez je takoj po podpisu pogodbe bil tudi uradno predstavljen medijem kot novi igralec košarkarske ekipe Real Madrida. Tudi na tej predstavitvi sta mu družbo delala generalni direktor Jorge Valdano in direktor košarkarskega  oddelka Juan Carlos Sanchez Lazaro.

Sergio Rodriguez
“Vesel sem, da sem tukaj in ob tej priložnosti bi se rad zahvalil klubu za zaupanje, ki ga ima v mene. Upam, da bom prinesel ekipi veliko dobrega. Igranje za Real Madrid je najboljša poteza v moji karieri, ki bi jo lahko naredil in sem dobro bom izkoristil priložnost, ki mi je dana.”

“Ettore Messina je eden od najboljših trenerjev na svetu in tudi eden od razlogov, zakaj sem podpisal za Real Madrid. Bil sem že na počitnicah, tako da sem pripravljen začeti delati takoj zdaj.”

“Podrobno sem spremljal projekt Real Madrida in sam sem si želel biti del tega. Nikoli nisem razmišljal o drugih možnostih.”

Juan Carlos Sanchez
“Zelo enostavno je bilo doseči dogovor s Sergiom. Njegovo navdušenje nad igranjem tukaj je bilo več kot očitno in prepričan sem, da bo postal eden od vodilnih igralcev v ekipi.”