X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Di Maria prestal zdravniški pregled

imageshack.us

Angel di Maria je danes prestal zdravniški pregled, ki ga je vodil vodja zdravniške službe Real Madrida, dr. Carlos Diez. Po mnenju zdravnika, “je igralec v popolni formi in je tako na voljo Jose Mourinhu.” Di Maria bo predstavljen medijem in navijačem v petek ob 13:00 na stadionu Santiago Bernabéu.

Zdravniški pregled je vključeval pregled krvi in urina, EKG, megnetno resonanco,biomehanični pregled, … ter klinični pregled gibalnega in kardiološkega stanja Di Marije.

“Kot vedno, smo opravili pregled v skladu s protokolom. Pri tem vedno opravimo vse vrste pregledov, ki vključujejo tudi pregled gostote kosti, kardiološki pregled in popolno krvno analizo. Rezultati kažejo, da je popolnega zdravja in zato je lahko takoj na voljo trenerju. Izidi vseh pregledov so bili normalni, kar je odličen znak. Sedaj potrebuje nekaj časa za počitek, potem ko je igral na svetovnem prvenstvu, nato pa se bo lahko pridružil ekipi na pripravah pred sezono.”

Pred odhodom na počitnice, bo Angel Di Maria še predstavljena kot najnovejši član ekipe Real Madrid, kar se bo zgodilo jutri ob 13:00 na stadionu Santiago Bernabéu, nato pa bo opravil tudi prvo uradno novinarsko konferenco kot igralec Real Madrida.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us