X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Žreb Evrolige 2010/11

Včeraj je v Barceloni potek žreb košarkarske Evrolige, ki je določil s kom se bo Real Madrid pomeril v rednem delu Evrolige v sezoni 2010/11.

Prvak Evrolige iz leta Regal FC Barcelona, poraženec v finalu Olympiacos Pirej, prvak iz leta 2008 CSKA Moskva in aktualni španski prvak Caja Laboral, so ekipe, ki so bili že pred žrebom določene za nosilce skupin, sicer pa je na žrebu sodelovalo 22 ekip, še šestnajst klubov pa tekmuje v kvalifikacijah za 2 preostali mesti. Žreb je določil, da bo Real Madrid igral v skupini B, kjer je nosilec skupine podprvak iz leta 2010 Olympiacos, tukaj je še ena španska ekipa Unicaja, italijanski Virtus Roma, nemški prvak Brose Baskets, zadnje mesto pa je rezervirano za kvalifikanta.

REDNI DEL SEZONE 2010/11:

SKUPINA A: Caja Laboral, Maccabi Tel Aviv, Partizan Beograd, Asseco Prokom, Žalgiris Kaunas, kvalifikant

SKUPINA B: Olympiacos, Real Madrid, Unicaja, Virtus Roma, Brose Baskets, kvalifikant

SKUPINA C: Regal Barcelona, Montepaschi Siena, Lietuvos Rytas, Fenerbahče Ulker, Cibona Zagreb, Cholet Basket

SKUPINA D: CSKA Moskva, Panathinaikos, Power Electronics Valencia, Efes Pilsen, Armani Jeans Milano, Union Olimpija.

Tekmovanje se bo začelo 20. oktobra, prvi del pa bo trajal do 23. decembra. Iz vsake skupine se v nadaljnje tekmovanje uvrstijo po štiri ekipe. Real Madrid bo vse domače tekme igrala v dvorani Caja Magica.