X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi: Casillas, Ramos & Alonso

Igralci Real Madrida, Iker Casillas, Sergio Ramos in Xabi Alonso so delili svoje občutke po zmagi s špansko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki 2010.

Iker Casillas
“To je nekaj, o čemer sanjaš že kot otrok. To smo si zaslužili od samega začetka. To je senzacionalen in nepozaben trenutek za vse nas in na splošno za španski nogomet. Morda se sedaj še ne bomo popolnoma zavedali kaj smo dosegli, vendar pa sem prepričan, da bo to prišlo za nami v naslednjih nekaj dneh.”

Sergio Ramos
“To je zgodovinski dosežek. Ničesar drugega na svetu ni tako zadovoljivega, kot pa ko dvigneš pokal svetovnega prvaka. To smo dosegli s pomočjo skupinskega prizadevanja in zato, ker smo vedno vedela, kaj moramo storiti. Napredovali smo iz tekme v tekmo. Vedeli smo, s čim se soočamo. Tekma je vedno težka, ko je v igri naslov prvaka.”

Xabi Alonso
“To je težko opisati, neverjetno je. Čutim evforijo, veselje … Vse kar čutimo je zelo pozitivnega. Zelo smo se mučili, vendar pa je bila pomembna stvar zmagati in to nam je uspelo. To je vse, kar je pomembno.”