X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Praznovanje svetovnega naslova

imageshack.us

Španska izbrana vrsta je s slavjem po osvojitvi naslova svetovnih prvakov začela že kar v slačilnici stadiona Soccer City v Johannesburgu.

23 igralcev ekipe, med katerimi so bili tudi igralci Real Madrida (Casillas, Alonso, Ramos, Albiol in Arbeloa), so se neštetokrat slikali z dragocenim zlatim pokalom za osvojen naslovnega prvaka.

Celotna ekipa Real Madrida je “zasula” svoje soigralce s sporočili po tekmi, kjer so jim čestitali za osvojeni naslov. Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je kar sam osebno obiskal igralce v slačilnici, potem ko si je pred tem v živo pogledal finale in tako je lahko vsakega igralca posebej pohvalil, medtem ko so mu igralci čestitali za osvojeni grand slam v Wimbelodonu, ki ga je Nadal osvojil v začetku meseca.

imageshack.us

Praznovanje se je nato nadaljevalo na letalu, ki se je vračalo v Španijo, kjer so jih je v Madridu na ulicah pričakalo kar milijon ljudi, da bi pozdravili nove svetovne prvake.

imageshack.us
imageshack.us
imageshack.us