X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pedro León prestal zdravniški pregled

imageshack.us

Pedro Leon je danes zjutraj pred uradno predstavitvijo kot najnovejša okrepitev Real Madrida, uspešno prestal zdravniški pregled. Bolnišnična Sanitas La Moraleja je bila ponovno prizorišče pregleda, kjer so klubski zdravniki preverili zdravstveno stanje novega igralca Real Madrida.

Igralec iz Murcije je prišel v bolnišnico Sanitas La Moraleja okrog 9:50, kjer ga je pričakal dr. Carlos Diez, vodja zdravniške službe Real Madrida, ki je tudi sodeloval pri pregledu, ki je vključeval več testov krvi, urina, EKG, magnetno resonanco, biomehanični pregled, kardiološki pregled, …

“Igralec je popolnoma zdrav, kar se vidi tudi v tem, da je opravil že štiri treninge s svojo prejšnjo ekipo” so bile prve besede dr. Carlosa Dieza po opravljenem pregledu. “Pri tem govorimo tudi o profesionalnem odnosu s strani Getafe, ki so nam poslali popolne informacije o igralcu. Edina stvar, ki smo jo morali naredili, je bila dokončanje vrsto testov, za katere smo menili, da jih je zaželeno opraviti, da dobimo popolno sliko njegovega zdravja in vsi testi so bili pozitivni. Glede na vse to, se lahko igralec takoj pridruži svojim novim igralcem na treningu.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us