X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prvi trening Mourinha v Real Madridu

imageshack.us

Real Madrid je danes s José Mourinhom na čelu začel priprave na igrišču. Na prvem treningu je bilo prisotnih deset igralcev prve ekipe, s katerimi se je pogovoril portugalski trener in sicer Dudek, ki je podaljšal pogodbo do junija 2011; Adam, Garay, Marcelo, Drenthe, Gago, Diarra, Granero, Lass in Benzema. Na treningu so se jim pridružili še “canteranosi” Carvajal, Tebar, Nacho, Alex, Denis Tcherysev, Fran Rico, Joselu in Morata. Prvi del treninga je vodil kondicijski trener Rui Faria, zato so igralci izvajali posebne vaje, kjer so prevladovale vaje za najboljšo kondicijsko pripravo igralcev.

Prvi trening se je začel ob 9:20 in po segrevanju so igralci opravili vaje za krepitev mišic, s katerimi so želeli preprečiti bilo kakšni nevšečnosti na prvem treningu na igrišču. Kasneje ob 9:45 je prišla na vrsto tudi žoga, zato so se igralci razdelili v več skupin.

Ko je bila ura 10:20 je z napotki pričel tudi Jose Mourinho, ki je vsem igralcem razložil, da želi trenirati z žogo s samo enim dotikom, Adam in Dudek pa sta medtem trenirala ločeno pod vodstvom Silvina Loura, novim trenerjem vratarjev. Pred koncem treninga je portugalski trener na igrišče dal tudi tri majhne gole in igralci so lahko prvič vadili tudi svoj strel.

Trening se je zaključi z tekmo na polovici igrišča. Igralci so bili razdeljeni v dve ekipi in sicer so bili v prvi Dudek Drenthe, Diarra, Tebar, Morata, Nacho, Denis Tcherysev, Gago in Fran Rico, medtem ko so drugo ekipo sestavljali Adan, Marcelo, Granero, Garay, Alex Fernandez, Joselu, Lass, Carvajal in Benzema.

Drugi trening dneva bo potekal ob 17:30, vendar pa bo potekal za zaprtimi vrati.

Foto galerija prvega treninga:
imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us